Familien Björklund's Rengøring

TÆPPERENS

Naturlig, effektiv og økonomisk tæpperens

Tæpper skal vedligeholdelse, som alle andre gulvbelægninger.

Væg-til-væg tæpper har en støvsamlende effekt, men hvis den ikke vedligeholdes kan tæppet blive mættet. Med tæppet mættet med støv, så bliver det jo lidt af en støvspreder i stedet for en støvsamler. Med vores TWiiST Tæppe-Re-Fresh har I råd med en årlig tæpperens. Den årlige opfriskning koster ikke mange flere penge end en rigtig grundig støvsugning.

Vi anbefaler én grundig tæpperens og siden en årlig opfriskning (ReFresh). Den lille investering er godt tjent ind, da det må skønnes at personalet føler sig med produktiv og mere sjældent er syg i en ren og frisk arbejdsmiljø.

Vi bruger naturlige midler til tæpperensningen, så tæppet er helt friskt efterpå. Med effektive maskiner er tørretiden meget kort.

Spar 30% på serviceaftale

Tæpper skal vedligeholdes, ligesom andre gulvbelægninger. Med en serviceaftale holder I tæpperne og arbejdsmiljøet rent og friskt - hele tiden! Det koster heller ikke en bondegård.

Lad os lave en vedligeholdelse plan og tilbudsbudget, for at holde tæpperne friske og rene hele tiden - år efter år. Det bliver langt billigere i det lange løb.

Vi leverer TWiiST tæpperens til hele Sjælland og det sydlige Sverige.

- GRATIS DEMONSTRATION: Hvis du har rigtigt store arealer, så gør vi gerne en demonstration - uden omkostning.

- Vi giver gerne referenceliste sammen med vores tilbud.

- Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tlf. 32 51 22 69.


Familien Björklunds Rengøring ApS
Fuglebækvej 2B, 2770 Kastrup

Tlf.: 32 51 22 69


(Vi taler fint skandinavisk)